Novinka – kváskový chlieb
Najdôležitejšou ingredienciou nielen v našich životoch, ale aj v procese pečenia kváskového chleba, je čas. Práve kvôli jeho nedostatku začali pekári kedysi dávno používať droždie. My sme sa však rozhodli vrátiť k starým dobrým postupom mliečneho kvasenia a ponúknuť vám kváskový chlieb, ktorý má oproti tomu klasickému nespočetne veľa výhod. Prívlastok „zdravší“ si vyslúžil najmä vďaka ľahšej stráviteľnosti a pomôže tiež s čistením steny čriev, zlepšuje trávenie, zabraňuje premnoženiu zdraviu škodlivých kvasiniek a odstraňuje problémy s nafukovaním. Pomalý proces kvasenia, ktorý sa využíva v procese prípravy tohto kváskového chleba spôsobuje lepšiu stráviteľnosť kyseliny fytinovej, vďaka čomu je vhodný aj pre ľudí s citlivosťou na lepok. Náš kváskový chlebík, ktorý je poctivý už od základov, dostanete na predajniach každý deň. Myslite na to, že o čo dlhšie trvá jeho poctivá príprava nám, o to dlhšie vydrží čerstvý u vás doma. Návrat na zoznam noviniek